Ψαρονέφρι μαριναρισμένο σε ξύδι και μουστάρδα

                                  Ψαρονέφρι μαριναρισμένο σε ξύδι και μουστάρδα
Ψαρονέφρι μαριναρισμένο σε ξύδι και μουστάρδα
Απίθανη συνταγή με πρωταγωνιστή ένα από τα πιο τρυφερά και θρεπτικά μέρη του χοιρινού!

Συστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής

1 κιλό ψαρονέφρι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κουτ. σούπας αλεύρι
1 φλιτζάνι ζωμό από κοτόπουλο
1/2 φλιτζάνι μουστάρδα
1 φλιτζάνι ξύδι
  • Κόβουμε το ψαρονέφρι σε ροδέλες, το βάζουμε σ’ ένα μπόλ και το μαρινάρουμε στο ξύδι και τη μουστάρδα για 8 ώρες.
  • Ζεσταίνουμε σ’ ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φιλετάκια.
  • Τα διατηρούμε ζεστά σ’ ένα βαθύ πιάτο.
  • Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με το αλεύρι.
  • Μόλις γίνουν διάφανα προσθέτουμε το ζωμό.
  • Βάζουμε τα φιλετάκια σε ένα πυρέξ κι από πάνω ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια με το ζωμό.
  • Αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
  • Τα σερβίρουμε όσο είναι ζεστά.
  • Διάρκεια: 45 λεπτά